Sektioner & Föreningar

Som student i Norrköping finns det många föreningar att engagera sig i. Att engagera sig i studentlivet är något som många tycker är väldigt givande där man får möjlighet att träffa nya vänner på hela campus.

Sektionen – Elektronikdesign

Sektionens uppgift är att se till att din tid som student på Elektronikdesign blir så bra som möjlig. Sektionen bevakar utbildningens kvalité, arrangerar event med företag samt andra evenemang för att se till att studietiden blir minnesvärd och givande.

Studentkåren – LinTek

LinTek står för Linköpings teknologers studentkår och representerar alla teknologer som studerar på Linköpings Universitet. Du kan engagera dig genom att exempelvis gå med i FuM (kårfullmäktige), som består av 27 medlemmar som är med och bestämmer vad LinTek ska tycka och göra. Läs mer här.

Arbetsmarknadsdagar – EDGB LOGIN

EDGB LOGIN är ett arbetsmarknadsevent som arrangeras av sektionerna för Elektronikdesign och Logistik vid Linköpings universitet, campus Norrköping. Syftet medeventet är att vara navet som ansluter studenter och näringsliv.

LinTeks Arbetsmarknadsdagar – LARM

LinTeks arbetsmarknadsdagar, en arbetsmarknadsmässa för studenter på Linköpings Tekniska Högskola. LARM är en endagsmässa med tillhörande införvecka, omgiven med en mängd olika händelser som över 7500 studenter och över 150 utställare deltar i.

Kårhuset – Trappan

Norrköpings enda och bästa kårhus. På Trappan finns plats för både plugg, klubb och pub. Här finns möjlighet att träffa personer ifrån campus Norrköpings alla program. Vill du hitta nya vänner samtidigt som du får generös rabatt på mat och dryck rekommenderar vi stark att du testar att engagera dig på Trappan. Läs mer om Trappans kårhus här.

Det finns även massor av föreningar att engagera sig i här på Campus Norrköping. Några av dessa är Candela, Naffi, LiTHeEl, LiuNardo, PAFF, Vargtass, Liute Magiskt, Stubinen, SKÖN, Studentfiket m.fl. Dessutom tar det bara 45 min med campusbussen till Linköping där det finns en uppsjö med fler föreningar. En lista med alla föreningar på LIU kan du hitta här.

← Tillbaka till studentliv