Studentliv

Det bästa med att studera i Norrköping är sammanhållningen bland studenter, chansen att du träffar vänner för livet är stor. Som student här finns det mycket mer att göra än att delta på föreläsningar och plugga. Linköpings universitet är känt för sitt rika studentliv och på LIU finns över 100 olika sektioner och föreningar att engagera sig i.

Campus Norrköping ligger mitt i centrum av det gamla Industrilandskapet i Norrköping. Till skillnad från Campus Valla i Linköping bygger Campus Norrköping på höjden, något som är väldigt praktiskt då föreläsningssalar, klassrum och labbsalar alla ligger väldigt nära varandra.

I Norrköping studerar omkring 5000 studenter. Mediateknik (MT), Kommunikation, transport och sammhälle (KTS) och Elektronikdesign(ED) utgör tillsammans de tre civilingenjörsutbildningarna i Norrköping. Du kommer förmodligen under din studietid här även stöta på en och annan GDK-are (Grafisk design och kommunikation), byggare (Högskoleingenjör i byggnadsteknik), SL-are (Samhällets logistik) och FTL-are (Flygtransport och logistik) som även dom går under den Tekniska fakulteten, LinTek.

Läs mer om studentlivet i Norrköping via länkarna nedan.

← Tillbaka till sökande