myNanny

Studenter sökes för barnpassning

Efterfrågan på nanny har växt exponentiellt. Tidigare förlitade sig familjerna på att mor och far-föräldrarna kunde hoppa in när det behövdes. Men med Covid-19 och allt vad det inneburit har detta inte längre varit ett säkert alternativ och många har vänt sig till organisationer som myNanny för att få en egen nanny. Av denna anledning rekryterar myNanny nu en stor mängd barnvakter för att bemöta efterfrågan.

Flexibel sysselsättning som nanny

Många studerande undviker att skaffa jobb för att de inte vill ta sig ann ett för stort ansvar utöver sina studier. Istället vänder sig många till flexibel timanställningar såsom det som erbjuds av myNanny. Som barnvakt har man ett visst ansvar för familjerna som man hjälper. Dock kan man helt själv välja vilket uppdrag som passar en själv och därmed välja något som passar bra med ens studier. Man kan även välja ett uppdrag hos en familj som bor nära och på så sätt minska restiden.

Stor efterfrågan på student som barnvakt

Många familjer efterfrågar specifikt att de vill ha en student som nanny. Detta beror på att studenter anses vara skärpta och bra förebilder. I många fall har man även chansen att hjälpa till med läxorna eller liknande, på så sätt är det en väldigt bred och rolig sysselsättning där ingen dag är sig lik.

Typ av uppdrag som nanny – du väljer

Alla uppdrag är olika och innan vi lägger upp ett uppdrag du kan söka så djupdyker vi alltid i både familjens behov och deras intresse samt va de förväntar sig av barnvakten. Vill du ta hand om yngre barn så kan du vända dig till systerorganisationen NannyPoppins. Här kan du läsa mer om hur det är att vara barnvakt på NannyPoppins. Vill du endast hjälpa till sporadiska tillfällen på helgen eller hämta barnen på förskolan en viss veckodag? Som nanny har du mycket valfrihet. Vi lägger även mycket vikt vid att personkemin ska stämma, du kan därmed läsa mycket om barnens personlighet i uppdragsbeskrivningar som man kan ta del av när man är anställd. På så vis kan du välja en familj som du tror du själv hade kommit bra överens med.

Mer om tjänsten som nanny på myNanny

Innan du får chansen att börja med barnpassning för en familj hos myNanny går du igenom en intressant utbildning där du får lära dig allt från små detaljer man bör tänka på när man hanterar barn till hur man hanterar en situation när ett barn exempelvis sätter i halsen. Denna utbildningen brukar vara väldigt uppskattad av barnvakter. Framförallt för att man efter utbildningen känner sig redo för diverse situationer som skulle kunna dyka upp.

Organisationen myNanny grundades 2007 och består av över 2000 barnvakter över hela sverige som tillsammans hjälper 5000 familjer. Barnpassningen är störst i storstäderna men växer snabbt och hjälper familjer över hela Sverige. myNanny har nyligen varit med och skapat hemsidan barnvakt.se där du kan läsa mer om hur det är att vara nanny.