Allakando

Ge läxhjälp vid sidan av studierna – hjälp yngre elever!

Just nu är det väldigt många elever på både grundskolor och gymnasieskolor runtom i Sverige som känner av pandemin extra mycket. Distansundervisning medför att många elever hamnar efter när de inte får den personliga uppmärksamhet som de behöver. Därför kontaktar väldigt många nu oss på Allakando för att få läxhjälp med en personlig studiecoach, antingen i deras hem eller online. Är du taggad på ett flexibelt, givande och meriterande uppdrag som privatlärare vid sidan av studierna? Sök då på vår hemsida!

Läxhjälp online såväl som i hemmet

Du kan ge läxhjälp såväl till elever i din närhet som online i vårt digitala studierum. Om du har skrivit högskoleprovet så är det ett extra stort plus, då många vill skriva det just nu och behöver en coach som kan ta dem genom sina studier.

Flexibelt uppdrag, ge läxhjälp i dina ämnen

Uppdraget är flexibelt, du kan undervisa på de tider och dagar som passar dig. Vanliga upplägg för läxhjälp är en eller två lektioner i veckan på 90 eller 120 minuter. Du behöver inga förkunskaper och väljer själv vilka ämnen du vill undervisa i. Många elever behöver ofta läxhjälp i matematik, men brukar kombinera mattehjälp med läxhjälp i andra ämnen som exempelvis språk eller naturvetenskap.

Gör skillnad för familjer i ditt närområde

Det är många som har utmaningar med att få ihop livspusslet, inte enbart när det kommer till behov av läxhjälp från en privatlärare. Om du har mer tid och vill göra ännu mer skillnad, så finns det även möjlighet att bli nanny hos vår systerorganisation myNanny. Att kombinera detta med att exempelvis ge läxhjälp i Norrköping eller läxhjälp i Linköping är populärt för studenter. 

Läxhjälp är vägen till en bättre framtid för många

Allakando fokuserar på att alla elever ska nå sina studiemål, men uppdraget är större än så. Som privatlärare och mentor är du en viktig förebild för många unga människor och kan hjälpa dem på ett mycket verkligt sätt till en bättre framtid. Många som är privatlärare hos Allakando berättar om att det är särskilt givande att få se sina elever få upp intresset för studier och inspireras till fortsatta studier på exempelvis univeristetet — särskilt på ingenjörsutbildningar. Din läxhjälp gör skillnad, inte bara för dina elevers betyg, utan även för deras framtidsutsikter och fokus.

Om Allakando – störst i Sverige på läxhjälp

Allakando grundades 2007 med målet att få fler att nå sin fulla potential. Genom åren har läxhjälpsorganisationen vuxit och erbjuder idag läxhjälp i hela Sverige, oavsett om du siktar på E eller A. Det är fortfarande stort fokus på att såväl våra privatlärare som elever ska kunna utvecklas — inte bara i sin ämneskunskap, utan även som person. Därför arbetar Allakando även med motivation, självförtroende och studieteknik. De ger även ut mycket material för att elever ska kunna studera på egen hand, bland annat med deras egen hemsida för läxhjälp på nätet.