Extrajobba som Studiecoach – Privatundervisning och läxhjälp

Studiecoach – Privatundervisning och

läxhjälp

Snabbfakta:

  • Flexibelt extrajobb som mentor och coach
  • Efter skolan eller på helgen
  • Välbetalt och meriterande extrajobb
  • Jobba valfritt antal timmar i veckan
  • Ansök på Allakando.se 

Djupgående:

Om du är ute efter ett spännande och inspirerande jobb där du får dela med dig av de kunskaper som du redan har så kan läxhjälp vara helt rätt för dig. Med Allakando så kommer du snabbt i kontakt med familjer som behöver din hjälp. De har ungdomar i din ålder som behöver komma loss i det ämne som du kan bäst och som gärna betalar för hjälpen. Allakando hjälper dig att lära ut på rätt sätt och att följa en metod som fungerar. Du kommer att få ett så spännande och givande extrajobb som du lätt kan styra upp så att det passar ditt schema.

Sprid din kunskap till andra
Den som kan något riktigt bra bör fundera på hur han eller hon kan sprida kunskapen vidare. Ofta så är det så att man upplever den verkliga glädjen av att förstå ämnen som matematik då man kan hjälpa andra till samma upplevelse. Vi visar dig hur du ska förklara och vilka verktyg du måste ge till eleven. Sedan så är det bara att följa en plan och jobba på för att se hur din kunskap kan förmedlas och leda till en så stor förändring.
Om du kan ditt ämne och tycker att det är kul att dela det med andra så kan du mycket väl vara en passande Allakando privatlärare. Med privatundervisning så kan du på ett metodiskt sätt se till att den som du studerar med lyckas med prov, hela kurser och får motivationen som leder till fortsatt goda resultat. Det är verkligen något som gör skillnad och som du kan känna dig väldigt nöjd med!

Bli en riktigt bra lärare
På Allakando så är vi noga med att bara erbjuda riktigt bra lärare. Det här gör vi genom att välja ut personer som vi ser har rätt egenskaper och givetvis också rätt kunskaper inom det ämne som de ska ge läxhjälp för. Vid det här laget så har vi fått höra hur vår privatundervisning ger så mycket mer än den vanliga skolan så vi vet att vår metod fungerar och att du med vår hjälp kan bli en riktigt bra privatlärare.

Jobba när du har tid
Det här är ett mycket flexibelt uppdrag. Du väljer själv när du vill jobba med privatundervisning. Det går att ta på sig en eller flera familjer. Ibland kanske du har mer tid och då kan du ta fler uppdrag, och tvärtom. Dessutom så är det smidigt och bra att läxhjälpen kan ges i stort sett när som helst och var som helst. Du och eleven kommer att komma överens om tider och platser. Därmed så slipper du stressa och du får in extrajobbet som du verkligen behöver trots att schemat i övrigt är så fullt.
Hör av dig till oss idag för att få veta mer om hur du kan ge privatundervisning i ett eller flera ämnen. Om du är en lämplig kandidat så kan du se fram emot många spännande och givande uppdrag med Allakando!

Ansök på Allakando.se 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*