Exjobb på Toyota

För alla femmor som letar efter exjobb har Toyota nu släppt sina exjobb. Nedan följer lite info från Toyota.

Exjobb hos Toyota Material Handling
Toyota Material Handling utvecklar truckar och materialhanteringslösningar i världsklass. Det händer mycket hos oss och inom branschen – automatiserade lösningar, uppkopplade truckar och nya produktmarknader. Det är en spännande tid och det går väldigt bra för oss. Vår produktion ökar för varje år och det gör också vårt behov av duktiga medarbetare inom programmering, embedded systems, machine learning, sensor fusion m.m. Vi erbjuder både exjobb samt jobb efter examen. Vill du arbeta med härliga kollegor i ett företag som satsar på att du ska utvecklas? Välkommen med din ansökan!

Exjobben släpps den 1 oktober på http://jobs.toyota-forklifts.eu. Sökord: Exjobb

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*