Nyexade Hårdvarukonstruktörer till känd kund i Mjärdevi – Linköping!

Har du ett brinnande intresse för elektronik och vill jobba på ett ledande företag inom fordonsbranschen? Sök då denna tjänst redan idag eller tipsa om en vän!

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Hårdvarukonstruktör kommer du att arbeta igenom hela arbetskedjan – från att ta fram ett koncept, genomföra kravställning, arkitektur och dess design. Därtill fortsätter ledet med elektronikkonstruktion, scheman och layout, DFMEA, EMC, verifiering samt dokumentation. För att projektet ska kunna slutföras krävs felsökning och support av produkten. När projektet har fullbordats krävs efterarbete med produktsupport, uppdateringar liksom utvärdering av projektet.

Du kommer att tillhöra ett team på omkring 15 personer. Det kommer att finnas stöttning på plats av seniora kollegor och ni arbetar agilt.  Vidare kommer du ha en tät dialog med andra avdelningar såsom produktägare, mjukvara, system och inköp.

Arbetsdagen är varierad och du får chans att djupdyka i elektronikens snabba utveckling – Så ta chansen redan idag och sök denna tjänst!

Om företaget
Vår kund är en internationell välkänd aktör inom bilbranschen och ligger i framkant med utveckling och produktion av säkerhetssystem för personbilar. Deras produkter räddar cirka 30000 liv varje år. Koncernen består av ca 50000 anställda. De är i dagsläget inne i en spännande teknikutveckling där framtidens bilar blir mer och mer autonoma. Vid deras teknikcentrum i Linköping utvecklar de kamerabaserade säkerhetssystem för personbilar. Vår kund tror att aktiv säkerhet med hjälp av kamerateknik och avancerad bildbehandling kommer att bli standard i framtidens bilar.

Vår kund räddar liv och minskar trafikskador. De är ständigt på jakt efter nya talanger att hjälpa utvecklingen framåt. Är du en av dem?

Din profil
För att passa in i rollen som Hårdvarukonstruktör har du följande kompetenser:

Skallkrav:
Civilingenjör med inriktning mot elektronik
Du har goda kunskaper inom följande områden:
Elektronikkonstruktion, Schema, Layout, test och verifiering.

Meriterande krav:
Du har kännedom kring Mentor Graphics, DX Designer och Expedition PCB
Du har också kunskaper inom inbyggda system, produktion och optiska system.

Som person tror vi att du gillar att jobba i team, är teknisk intresserad och är glad och positiv som person! Vi tror också att du gillar högt tempo och är en problemlösare. Tvära kast är något som organisationen är vana vid – därtill krävs det att du är flexibel liksom lyhörd som person.

I detta urval kommer stor vikt läggas vid personliga egenskaper.

Villkor
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstider: 8-17 (Flex)
Ort: Linköping, Mjärdevi

Då urval sker löpande – sök tjänsten redan idag! Motivera anställning med ett personligt brev samt Bifoga dina betyg & examensbevis. Examensbevis är ett krav vid övergång till kund!

Om Oss:
Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger.
Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

 

Kontaktperson(er)
Josefine  Karlsson
0763067634
josefine.k@framtiden.com
Anställningsomfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tjänstgöringsort
Linköping
Publiceringsdatum
2016-02-18
Ansökan senast: 2016-03-03
Låter detta som ett jobb för dig? Eller känner du någon som är lämplig?
För att söka denna tjänst tryck på denna länk: www.framtiden.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*